AV-verhuur


Met de juiste AV-techniek maak je van jouw evenement een daverend succes. light department verhuurt een breed aanbod aan producten op de gebieden: licht-, geluid- en beeldtechniek van de hoogste kwaliteit. Daarnaast installeren we ook audiovisuele materialen! Bekijk online wat we voor jou kunnen betekenen of neem direct contact met ons op. We denken graag met je mee, zodat we ook van jouw evenement een groot succes kunnen maken!

Complete presentatie

Organiseer je binnenkort een congres, een beurs, een bedrijfsfeest, een vergadering of een ander evenement? Wij regelen alle AV-techniek die je nodig hebt. Bekijk ons ruime assortiment en zie hoe we jouw complete presentatie kunnen verzorgen! of je nu een enorm evenement of een kleine vergadering organiseert en of je nu alle techniek of slechts enkele aanvullende producten nodig hebt; in ons brede aanbod vind je alles wat je zoekt.


Tijdelijke aankleding

wil je de AV-techniek of decoratie materialen huren voor een tijdelijke aankleding? Ook dan staan we voor je klaar met de meest uiteenlopende technische oplossingen. Van een wekenlang durend project tot een snelle noodoplossing; onze techniek laat je niet in de steek. En ons AV-Verhuur team ook niet! Vraag dus gerust naar de mogelijkheden of bekijk het ruime assortiment hieronder.  AV-verhuur assortiment


Regionaal, nationaal en internationaal


Engaging audiences. Dat is waar Light Department voor staat. We stellen onze klanten op regionaal, nationaal en internationaal niveau in staat om een onvergetelijke indruk te maken op hun publiek.

 Start hier je evenement direct contact >