Bedenken, ontwerpen en ontzorgen


Light Department bedenkt, ontwerpt en ontzorgt op het gebied van event technology. Daarbij verzorgen we niet alleen een perfecte organisatie van licht, geluid en stand- of decorbouw; we denken ook graag met je mee over het concept waarmee we de meeste impact creëren. We zijn er trots op om bedrijven als Facebook, Google en Hewlett Packard tot onze klanten te mogen rekenen, maar werken ook graag voor en met nationale en regionale bedrijven.


Onze visie

De afgelopen decennia is het aantal is het aantal evenementen dat wordt georganiseerd enorm toegenomen. Toch blijven maar enkele evenementen je als bezoeker bij. Waarom ben je dat ene congres zo weer vergeten, terwijl er over dat bedrijfsfeest jaren later nog wordt gesproken?

Bij evenementen gaat het erom dat je de bezoeker - jouw doelgroep - weet te raken. Impact maken met je evenement dus. En met techniek die je daarin ondersteunt en ontzorgt. Van licht, beeld en geluid tot multimedia, decor en staging. We beschikken over een ruim assortiment aan state of the art apparatuur en kunnen dankzij onze eigen technische dienst ook zorgen voor maatwerk oplossingen. Daarnaast investeren we continu in nieuwe technieken en ontwikkelen we unieke producten om jou en je klanten elke keer opnieuw te verbazen.


Werkwijze

Een samenwerking met Light Department begint met een kennismaking en het verkennen van jouw vraag. Hoe eerder je ons deelgenoot maakt van je plannen, hoe beter ons team in staat is om met je mee te denken en bij te dragen aan het succes van je evenement. Na een inventarisatie van je plannen en wensen werken we een voorstel voor je uit.

Afhankelijk van de complexiteit van je vraag ontvang je van ons een offerte, al dan niet aangevuld met een schets of een visualisatie. Nadat we het eens zijn over de inhoud gaan we over tot de uitvoering. In de aanloop naar het evenement staat een vast contactpersoon voor je klaar om met je mee te denken.

Afhankelijk van je vraag zorgen we er ook tijdens het evenement zelf voor dat alles op rolletjes verloopt. Bij ons kun je ervan op aan dat de techniek optimaal bijdraagt aan het bereiken van de doelen van je evenement.


Ons stappen plan

  • 1.Kennismaking – We gaan met je in gesprek om je vraag te verkennen en je plannen te inventariseren. We denken natuurlijk graag met je mee, dus schroom niet om ons in je plannen te betrekken!
  • 2.Voorstel – Je ontvangt van ons een offerte (afhankelijk van je vraag) met eventueel schetsen en visualisaties. Als we het hier over eens zijn, gaan we over naar de volgende stap.
  • 3.Uitvoering – We gaan over tot de uitvoering van je plannen. In de aanloop naar het evenement staat een vast contactpersoon voor je klaar.
  • 4.Evenement – Afhankelijk van je vraag zorgen we er ook tijdens het evenement zelf voor dat alles op rolletjes verloopt.
  • 5.Impact! – Je hebt je doelgroep bereikt en geraakt en je hebt een impact met je evenement gemaakt!


Regionaal, nationaal en internationaal


Engaging audiences. Dat is waar Light Department voor staat. We stellen onze klanten op regionaal, nationaal en internationaal niveau in staat om een onvergetelijke indruk te maken op hun publiek.

 Start hier je evenement direct contact >