Op- & afbouw

Genieten van het gemak van plug & play oplevering? Dat kan met onze op- en afbouw service. Hierbij wordt de bestelde apparatuur geleverd en volledig speelklaar opgeleverd. Wij dragen hierbij zorg voor zowel het transporteren, het installeren en demonteren van de apparatuur.

Deze service is beschikbaar bij bestellingen vanaf €250,- ex BTW aan materiaal. Tegen een kleine vergoeding dragen wij zorg voor het transport en de op-/afbouw van de materialen.

In Nederland, Duitsland, België en Frankrijk is deze service beschikbaar. en zijn deze kosten direct inzichtelijk als de offerte is aangevraagd.

Voorwaarden

Wanneer u gebruik maakt van onze op- en afbouw service is het raadzaam om er rekening mee te houden dat onze technici enkel de gehuurde apparatuur op- en afbouwen. Vanuit kwalitatief oogpunt combineren wij geen apparatuur van derden.

De locatie van het evenement moet voor de technici zonder obstakels te bereiken zijn. Dit betekent dat de evenementenlocatie vanaf de laad-/losplek zonder drempels, trappen of ander obstakels toegankelijk moet zijn. Een lift is uiteraard toegestaan, mits de afmetingen hiervan voldoende zijn voor de gehuurde apparatuur. Controleer voorafgaand de bestelling even de afmetingen van de gehuurde producten en lift bij uw accountmanager.

Gebruiksdagen

Bij grotere hoeveelheden apparatuur of grotere evenementen (bijv. beurzen en congressen) komt het veelal voor dat de levering en opbouw van de apparatuur voorafgaand het daadwerkelijke evenement plaatsvinden. Ook het demonteren van de apparatuur kan één tot meerdere dagen in beslag nemen.

Deze transport- en installatie dagen worden door ons niet in rekening gebracht met een maximum van 4 dagen bij een binnenlands evenementen en 6 dagen bij een evenement buiten Nederland.

Volg ons:

Light Department
Kamerling Onnesweg 41
1223 JB Hilversum

info@lightdepartment.nl

(+31) 035 533 9023