Verkoop

Verkoop
Indien u een licht- of geluidstechnische installatie in eigen beheer heeft, of daartoe plannen heeft, bent u bij Light Department op de juiste plek. Van theater tot presentatieruimte, van verhuurbedrijf tot attractiepark, wij denken met u mee!

Complete projecten
Kennis en ervaring, dat is waar het volgens ons om gaat. Kennis van de techniek en de actuele ontwikkelingen daarin aangevuld met ervaring uit de praktijk. En het besef dat het uiteindelijk draait om mensen. De eerste grote vraag voor ons bij een projectmatige inrichting is altijd: Wat verwachten de gebruikers straks van de installatie? Het gaat vaak om behoorlijke investeringen en je wil het in één keer goed doen. Wij weten dat ons vakgebied op de grens ligt van 2 werelden: de technische en de creatieve wereld. Het is zaak om de belangen van beiden optimaal te dienen. Na een gesprek en nadere inventarisatie brengen wij u graag vrijblijvend een uitgebreide offerte uit. Bij de realisatie verzekeren wij u van topkwaliteit en een maximaal betrokken leverancier.

Losse verkoop
U heeft een bestellijstje en zoekt daarvoor een betrouwbare leverancier, die zijn afspraken nakomt en u een nette prijs biedt? Of het nu gaat om verbruiksmaterialen als lampen, filters of tape, of een complete digitale mengtafel: bel, fax of mail en wij sturen het naar u toe. Langskomen bij onze afhaalbalie kan natuurlijk ook!

Volg ons:

Light Department
Kamerling Onnesweg 41
1223 JB Hilversum

info@lightdepartment.nl

(+31) 035 533 9023