Verhuur

Verhuur
Van losse materiaalverhuur tot het compleet verzorgen van licht- en/of geluidstechnische producties; in alle voorkomende varianten, op alle denkbare gelegenheden. Dat is Light Department.

Compleet verzorgde producties
U organiseert een bedrijfsevenement, productpresentatie, concert, muziek- of theaterfestival? Wij zijn de betrouwbare partner die u alle zorgen uit handen neemt aangaande de licht- en/of geluidstechniek. Indien gewenst maken wij een compleet creatief plan en inventariseren wij de eisen van eventuele artiesten en bijzonderheden van de locatie. Vervolgens ontvangt u van ons een duidelijke offerte waarin de te gebruiken materialen en benodigde technici zijn gespecificeerd. In de uitvoering van uw evenement zal ons team van technici, gecoördineerd door onze projectleider, zorgdragen voor een perfecte product. Onze ambitie is nooit minder dan een 100% tevreden opdrachtgever!

Losse materiaalverhuur
U wilt alleen licht- of geluidsapparatuur huren? U draagt zelf zorg voor bediening en haalt het af bij ons magazijn, of u laat ons het transport verzorgen naar het door u opgegeven adres. Ook dan zijn wij graag uw betrouwbare leverancier van A-klasse apparatuur.

Reservering maken
Vraag via de telefoonof e-mail een offerte aan. Onze offertes zijn 14 dagen geldig en onder voorbehoud beschikbaarheid. Een reservering is eenvoudig te maken door de offerte (PDF) die u van ons toegestuurd krijgt te bevestigen. Dit doet u door op de offerte te ondertekenen

Na het zetten van uw handtekening mailt u deze offerte naar ons terug. Houdt er rekening mee dat uw reservering onder voorbehoud van ontvangst van uw betaling is. Weet u niet wat u moet reserveren? Geen probleem! Ons ervaren team helpt u graag verder en kan u adviseren over al de mogelijkheden. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail voor maatadvies.

Weekend huur
Wil jij materiaal huren voor een weekenddag? Geen probleem. Weekendverhuringen kunnen op vrijdag opgehaald of bezorgd worden en op maandag weer worden teruggebracht of opgehaald. In het weekend zijn onze vestigingen gesloten. U betaalt uitsluitend voor uw gebruiksdag. U betaald dus niet extra voor het feit dat wij gesloten zijn in het weekend. Gebruikt u de verhuur shop en wilt u een dag in het weekend huren? Vul dan alleen de dag van gebruik in bij uw aanvraag.

Volg ons:

Light Department
Kamerling Onnesweg 41
1223 JB Hilversum

info@lightdepartment.nl

(+31) 035 533 9023