Transport

Heeft u zelf geen adequaat vervoer voor de bestelde materialen of wilt u gebruik maken van het gemak van levering op locatie? Wij kunnen de gehuurde materialen uiteraard ook voor uw transporteren.

Tegen een kleine vergoeding, kunt u gebruik maken van onze transportservice. Deze is beschikbaar vanaf bestellingen van €250,- excl. BTW aan materiaal. Bestellingen met een lager bedrag kunnen wij helaas niet voor u transporteren. De transporttarieven worden tegen een zeer concurrerende prijs aangeboden en zijn daarom gekoppeld aan een minimum bestedingsbedrag.

Onze transporttarieven zijn plaatsgebonden. Elke plaats in Nederland, Duitsland, Belgie en Frankrijk heeft eigen tarief op basis van afstand en bereikbaarheid.

Levertijden

De tarieven zijn berekend op basis van levering of ophalen tijdens onze openingstijden. Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur.Om het leveren en ophalen van materialen soepel te laten plaatsvinden kunt u een tijdsvak aangeven waarin u de goederen geleverd of opgehaald wilt hebben. U heeft hierin de keuze uit:
– 09:00 tot 12:00 uur– 13:00 tot 15:00 uur
– 15:00 tot 17:00 uur Indien het echt noodzakelijk is de goederen buiten de openingstijden te bezorgen of op te halen is dit uiteraard ook mogelijk. Er zal hiervoor een toeslag berekend worden. Afspraken over levertijden buiten onze normale openingstijden dienen vooraf gemaakt te worden en schriftelijk te worden bevestigd.

Transport Voorwaarden

Al onze goederen worden zoveel mogelijk aangeleverd in kratten, flightcases en transporthoezen. Deze verpakkingsmaterialen blijven op het afleveradres achter. Bij het ophalen van de goederen dient alles op dezelfde manier en locatie klaar te staan, zoals u de goederen van ons ontvangen heeft.De goederen worden op de begane grond, mits er geen trappen of andere obstakels zijn, direct achter de eerste deur afgeleverd. De aflever- of ophaallocatie dient voorzien te zijn van een verharde ondergrond (asfalt, bestrating of rijplaten). Dit geldt tevens voor de aanrijroute.De afstand tussen de aflever- of ophaal locatie en ons transportmiddel mag maximaal 25 meter bedragen. Indien de goederen niet goed klaar staan voor transport, en wij op een later moment de goederen dienen op te halen, worden hiervoor extra transportkosten in rekening gebracht. Mocht de locatie niet over een aangewezen laad/los locatie beschikken, worden eventuele parkeerkosten op nacalculatie in rekening gebracht.

Tijdsvakken zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Overschrijding van deze tijd geeft de wederpartij geen recht op schadevergoeding, opschorting dan wel ontbinding de gesloten overeenkomst. Eventuele wachttijden worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht.

Transport
Volg ons:

Light Department
Kamerling Onnesweg 41
1223 JB Hilversum

info@lightdepartment.nl

(+31) 035 533 9023