Reservering maken

Vraag via de telefoonof e-mail een offerte aan. Onze offertes zijn 14 dagen geldig en onder voorbehoud beschikbaarheid. Een reservering is eenvoudig te maken door de offerte (PDF) die u van ons toegestuurd krijgt te bevestigen. Dit doet u door op de offerte te ondertekenen
Na het  zetten van uw handtekening mailt u deze offerte naar ons terug. Houdt er rekening mee dat uw reservering onder voorbehoud van ontvangst van uw betaling is.

Weet u niet wat u moet reserveren? Geen probleem! Ons ervaren team helpt u graag verder en kan u adviseren over al de mogelijkheden. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail voor maatadvies.

Weekend huur

Wil jij materiaal huren voor een weekenddag? Geen probleem. Weekendverhuringen kunnen op vrijdag opgehaald of bezorgd worden en op maandag weer worden teruggebracht of opgehaald. In het weekend zijn onze vestigingen gesloten.

U betaald uitsluitend voor uw gebruiksdag. U betaald dus niet extra voor het feit dat wij gesloten zijn in het weekend. Gebruikt u de verhuur shop en wilt u een dag in het weekend huren? Vul dan alleen de dag van gebruik in bij uw aanvraag.