Werken bij

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de evenementen-techniek? Wij hebben vacatures voor full-time, part-time, freelance en stage opdrachten. Bekijk ons volledige overzicht met vacatures.

De combinatie van een vooruitstrevend aanbod van AV materiaal, professioneel, hands-on en oplossingsgericht personeel en een snelle manier van schakelen met de klant heeft er toe geleid dat wij onszelf het snelst groeiende AV verhuur en productiebedrijf in de regio Amsterdam mogen noemen. Dagelijks wordt een uitgebreid klantenbestand van vaste en nieuwe (internationale) klanten bediend met het verzorgen van AV techniek. Wij voorzien klanten van al hun benodigdheden in evenemententechniek voor projecten zoals beurzen, conferenties, modeshows, corporate events, product lanceringen, presentaties en workshops. Daarbij zijn we op zoek naar gemotiveerde, getalenteerde en gezellige collega’s als aanvulling van ons team.

Freelance: Audiovisueel Technicus

Ben jij een AudioVisueel Technicus met talent voor het runnen van foutloze projecten voor corporate klanten? Werk jij net zo graag in een klein team verband als individueel, dan horen we graag van jou. Door aanhoudende groei zijn we doorlopend opzoek naar freelance Audio, Video en Licht technici in de regio Amsterdam en Breda of nabij grote Nederlandse beurslocaties zoals Evenementenhal Gorinchem, Expo Houten, Jaarbeurs van Utrecht, WorldForum Den Haag of WTC Rotterdam.

Als freelancer ben je zelf in de mogelijkheid om bij evenementenlocaties of ons warehouse te komen en idealiter heb je de beschikking over rijbewijs B en auto. Je spreekt Nederlands en Engels en bent in staat eventuele technische vragen van klanten te beantwoorden.

Wij horen graag wat jij kan en wat voor opdrachten jij graag wilt doen. Stuur je CV en motivatiebrief naar info@lightdepartment.nl

Freelance: Stagehand

Laden, lossen, opbouwen, afbouwen en een hoop plezier. Wij zijn doorlopend op zoek naar stagehands in heel Nederland voor verschillende projecten. Groei jij graag door tot AV technicus dan kunnen wij je mooie opdrachten aanbieden.

Wij horen graag wat jij kan en wat voor opdrachten jij graag wilt doen. Stuur je CV en motivatiebrief naar info@lightdepartment.nl.